קנה סירופ תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סירופ קנה סוכר בטטה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ליקר תפוזים, קמח, סירופ קנה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו בטטות מזוגגות עם סירופ מייפל וליים, קנה סירופ כנפיים חמות מזוגגות, ו קנה סירופ פאי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מסדרים את תפוחי האדמה ב 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית.
מערבבים את סירופ הקנים, החמאה והמלח בסיר קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום. מערבבים את גרידת התפוז וליקר.
יוצקים את תערובת הסוכר על תפוחי האדמה, ולזרוק את תפוחי האדמה למעייל. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף.
אופים במשך 50 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצלחת מהתנור, להסיר את נייר הכסף, ואופים עד תפוחי האדמה רכים והסירופ התעבה מעט, צולה מדי פעם, כ 20 דקות.
שלב את החמאה, סוכר חום, קמח, קינמון, מלח, פקאן בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, ואת הדופק את התערובת עד שהוא דומה חלוקי גס.
מעבירים את התערובת לקערה, ואז מוסיפים את המרשמלו וזורקים לשלב.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ולכסות את תפוחי האדמה עם streusel המרשמלו. חזור לתנור ואפה עד שהציפוי מבעבע ומשחי, כ-10 דקות.