לפת צהובה מחית עם שאלוט פריך
לפת צהובה מחית עם שאלוט פריך היא ללא גלוטן וצמחוני תוספת. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, עד 6 שאלוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו הלפת המעוכה של יוניון סקוור קפה עם שאלוט פריך, עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו מוק גאי), ו פירה עם שאלוט פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן והחמאה הלא מלוחה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהוא מגיע ל -220 מעלות צלזיוס.מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם חומים זהובים עשירים, 30 עד 40 דקות. הטמפרטורה צריכה להישאר מתחת ל -260 מעלות צלזיוס.מערבבים מדי פעם את שאלוט כדי לוודא שהם משחימים באופן שווה.
מוציאים אותם מהשמן בעזרת כף מחוררת, מסננים היטב ומורחים לצינון על מגבות נייר. לאחר שהתייבשו ופריכות, ניתן לאחסן אותם בטמפרטורת החדר, לכסות אותם, למשך מספר ימים.
מקלפים את הלפת כדי להסיר את הקליפות השעווה וחותכים אותם לנתחים נדיבים בגודל 1 אינץ'.
מניחים אותם בסיר עם מים כדי לכסות 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסים, עד שנוקבים בקלות על ידי סכין חיתוך, כ-35 דקות.
בסיר נפרד מחממים את החלב והחמאה המלוחה על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה והחלב רק מתחיל להתבשל.
מחית את הלפת בכמה מנות במעבד מזון המצויד בלהב הפלדה. כשהמנוע פועל, מוסיפים את החמאה המומסת והחלב בזרם יציב. הלפת צריכה להיות חלקה.
מחזירים את המחית לסיר, מתבלים בכפית 1 מלח ופלפל, ומחממים מחדש, תוך ערבוב, על אש בינונית.
מגישים צנרת חמה, מפוזרת בנדיבות בצלצלי שאלוט פריכים.