לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את קנולו סיציליאנו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 261 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן סויה, שוקולד צ'יפס, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 21%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פסקו סיציליאנו, ברוקולי סיציליאנו, ו חלונית סיציליאנו (לחם סיציליאני זרעי שומשום) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט המרסלה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2
מוסיפים את המרסלה, לפי הצורך, ליצירת בצק נוקשה. מעבירים את הבצק דרך סדין בצק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
בצק
3
חותכים את הבצק לאליפסות, בערך 3 על 5 אינץ'. עוטפים את הבצק סביב מקל עץ. אוטמים היטב עם אוטם ביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ביצה
4
תנו לנוח בן לילה.
5
מחממים את הטיגון העמוק במילוי שמן סויה ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן סויה
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
6
מטגנים את הקליפות עד להזהבה, 10 עד 15 דקות, ולהתקרר על מחבת גיליון מגבת מרופדת נייר. לאחר שהתקרר, הסר את מקלות המתכת או העץ ושמור בכלי אטום עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
1
מערבבים את גבינת הריקוטה עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
סוכר
2
מוסיפים את השמנת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם
3
מוסיפים את תמצית הווניל, שמן הקינמון, האתרוג והשוקולד צ ' יפס. מקררים עד הצורך.