צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי ושעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בסגנון ספרדי עם צ'וריסו ורוטב פלפל אדום קלוי שעועית ירוקה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1023 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לחם פריך, צ'וריסו, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, צלעות חזיר עם שעועית ירוקה קלויה ופקאנים, ו צלעות חזיר צלויות עם אפרסקים ושעועית ירוקה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני עד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת. מתבלים את הצלעות בפפריקה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
פפריקה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים צלעות במחבת וצורבת בשר לקרמל, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים את הצלעות לסדין עוגיות ומניחים בתנור כדי לסיים, 8 עד 10 דקות, או עד הבשר הוא המשרד לגעת, אבל לא קשה.
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.