קנולו סיציליאנו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את קנולו סיציליאנו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 261 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 50 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן סויה, שוקולד צ'יפס, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 21%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פסקו סיציליאנו, ברוקולי סיציליאנו, ו חלונית סיציליאנו (לחם סיציליאני זרעי שומשום) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט המרסלה.
מוסיפים את המרסלה, לפי הצורך, ליצירת בצק נוקשה. מעבירים את הבצק דרך סדין בצק.
חותכים את הבצק לאליפסות, בערך 3 על 5 אינץ'. עוטפים את הבצק סביב מקל עץ. אוטמים היטב עם אוטם ביצים.
מחממים את הטיגון העמוק במילוי שמן סויה ל 375 מעלות צלזיוס.
מטגנים את הקליפות עד להזהבה, 10 עד 15 דקות, ולהתקרר על מחבת גיליון מגבת מרופדת נייר. לאחר שהתקרר, הסר את מקלות המתכת או העץ ושמור בכלי אטום עד שהם מוכנים לשימוש.
מערבבים את גבינת הריקוטה עם הסוכר.
מוסיפים את השמנת לפי הצורך.
מוסיפים את תמצית הווניל, שמן הקינמון, האתרוג והשוקולד צ ' יפס. מקררים עד הצורך.
ממלאים כל קנולי בקרם הריקוטה בשקית מאפה או כף.