קני תפוחי אדמה
קיני תפוחי אדמה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 339 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם עירית, אבקת שום, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קיני תפוחי אדמה עם אפונה, קיני תפוחי אדמה אפויים, ו מחית תפוחי אדמה עם עור אדום.
הוראות
מערבבים יחד תפוחי אדמה מטוגנים, חלבונים ביצה, גבינת פרמזן, אבקת בצל, מלח, אבקת שום, ואת הכמות הרצויה של פלפל טחון טרי. לחץ על תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה לתוך כל כוס של מחבת מאפין משומנת קלות 12 כוס; מעיל עם ספריי בישול ירקות.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הזהב. (
אופים במחבת מאפין מיניאטורי 24 כוס 20 דקות, אם תרצה בכך.)
הסר מהתנור, וקריר במחבת על מתלה חוט 5 דקות. בעדינות להפעיל סכין סביב קינים כדי לשחרר קצוות; להסיר מחבת מגש. קינים עליונים עם קולבי-גבינת ג ' ק, שמנת חמוצה, בייקון, וערית טרייה קצוצה.