קסדיות סמוסה
Samosa Quesadillas הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו כרוב, גזר, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סמוסה, איך לעשות סמוסה, נקניק ברביקיו, בייקון ואננס Quesadillas (AKA Bbq הוואי פיצה Quesadillas), ו Samosa (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרוב ואת המרכיבים הבאים 5 (כרוב דרך שום); לטגן 3 דקות או עד הכרוב הוא פריך רך.
הסר מהחום; מערבבים בטטה, אפונה ורוטב סויה.
מניחים 4 טורטיות על תבנית אפייה גדולה.
מורחים על תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה על כל טורטייה; העליון כל אחד עם 1/4 כוס גבינה טורטייה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד מחומם היטב.
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.