קסדיות שעועית מטוגנות
קסדיות שעועית מטוגנות הוא מתאבן המשמש 4. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לך זרעי כמון, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קסדיות שעועית ותירס מטוגנות, בוריטוס שעועית מטוגנת, ו נאצ'וס שעועית מטוגנת מחדש.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את הבצל והשום במשך 2 דקות.
מוסיפים את הכמון ומבשלים 1 דקות יותר. טיפ בשעועית, פפריקה וקמצוץ מים. באמצעות מחית תפוחי אדמה, לשבור את השעועית כפי שהם חמים דרך לעשות מחוספס טהור. עונה בנדיבות.
מורחים את השעועית המטוגנת מחדש על 4 של טורטיות ולפזר על הגבינה כוסברה. כף מעל סלסה, ואז למעלה עם טורטיות שנותרו לעשות 4 כריכים. נגב את המחבת בנייר מטבח וחזור לחום או מחמם מחבת מחבת. מבשלים כל כריך עבור 1-2 דקות בכל צד עד טורטיות פריך וזהוב והגבינה נמסה.
מגישים חם, לחתוך פלחי, עם סלסה נוספת שמנת חמוצה לטבילה.