קסדייה בהירה
המתכון Wake-Up Quesadillan מוכן תוך כ 10 דקות, והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 10. אם יש לכם טורטייה קמח, פילדלפיה 1/3 פחות שומן מאשר גבינת שמנת, קישורי ארוחת בוקר צמחוניים בוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. נסו Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla ארוחת בוקר), ו Quesadilla אגס (Quesadilla de Pera) (מתכונים דומים).
הוראות
חום ארוחת בוקר קישורים לפי ההוראות על החבילה; לחתוך לאורכו במחצית.
מורחים טורטייה עם גבינת שמנת מופחתת שומן; העליון עם קישורים. מקפלים טורטיה לשניים.
מבשלים במחבת nonstick על חום בינוני 2 דקות. בכל צד או עד שחום קל משני הצדדים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.