קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

קסדילות עוף

קסדילות עוף
קסדילות עוף הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. זה הר ד ' אובר יש 694 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות רומא, פלפל, ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 383 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 97%, שהוא מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), ו קסדילות דה פולו (קסדילות עוף).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים 1 כף משמן הזית במחבת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים את העוף במלח, פלפל ותיבול טאקו.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את העוף למחבת ומקפיצים על אש בינונית-גבוהה עד לסיום, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוציאים מהמחבת וקוביות לקוביות. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים למחבת את יתרת 1 כף שמן הזית על אש גבוהה. זורקים פנימה את הבצל והפלפלים ומבשלים עד שלפלפלים יש כמה אזורים חומים/שחורים כהים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוציאים ומניחים בצד.
8
לרחוש 1/2 כף מהחמאה במחבת נפרדת או במחבת על אש בינונית ולהניח טורטיית קמח במחבת. ואז בונים את הקזדילות על ידי הנחת גבינה מגוררת על הטורטייה התחתונה, ואז מסדרים את העוף והפלפלים המבושלים. מעליו עוד מעט גבינה מגוררת ומעליו טורטיה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כשהטורטייה מזהיבה בצד הראשון, הופכים בזהירות את הקזדילה לצד השני, ומוסיפים עוד 1/2 כף חמאה למחבת בו זמנית. ממשיכים לבשל עד שהצד השני מזהיב. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות והמילויים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חותכים כל קווזדילה לטריזים ומגישים עם פיקו דה גאלו.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
11
קוביות כמויות שוות של עגבניות ובצל. קוצצים גס את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
עכשיו, פורסים 1 או 2 ג ' לפנוס לשניים. בעזרת כף מגרדים את הזרעים. (אם אתה אוהב דברים חריפים, השאר בחלק מהקרומים הלבנים.) קוביות את הג 'לפנוס דק מאוד; אתה רוצה רמז לחום וטעם ג' לפנוס, אבל אתה לא רוצה לגרום לשריפות. עכשיו לזרוק את ארבעת המרכיבים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
פורסים את הסיד לשניים וסוחטים את המיץ מחצי הסיד לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מפזרים מלח ומערבבים יחד עד לאיחוד. הקפידו לטעום את פיקו דה גאלו ולהתאים את התבלינים, להוסיף מלח או יותר קוביות ג ' לפנו במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

קווסדילה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.