קסדילות עוף
קסדילות עוף הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. זה הר ד ' אובר יש 694 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות רומא, פלפל, ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 383 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 97%, שהוא מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), קסדילות דה פולו (קסדילות עוף), ו קסדילות דה פולו (קסדילות עוף).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים 1 כף משמן הזית במחבת על אש גבוהה.
מפזרים את העוף במלח, פלפל ותיבול טאקו.
מוסיפים את העוף למחבת ומקפיצים על אש בינונית-גבוהה עד לסיום, כ -4 דקות לכל צד.
מוציאים מהמחבת וקוביות לקוביות. הניחו בצד.
מוסיפים למחבת את יתרת 1 כף שמן הזית על אש גבוהה. זורקים פנימה את הבצל והפלפלים ומבשלים עד שלפלפלים יש כמה אזורים חומים/שחורים כהים, 3 עד 4 דקות.
לרחוש 1/2 כף מהחמאה במחבת נפרדת או במחבת על אש בינונית ולהניח טורטיית קמח במחבת. ואז בונים את הקזדילות על ידי הנחת גבינה מגוררת על הטורטייה התחתונה, ואז מסדרים את העוף והפלפלים המבושלים. מעליו עוד מעט גבינה מגוררת ומעליו טורטיה שנייה.
כשהטורטייה מזהיבה בצד הראשון, הופכים בזהירות את הקזדילה לצד השני, ומוסיפים עוד 1/2 כף חמאה למחבת בו זמנית. ממשיכים לבשל עד שהצד השני מזהיב. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות והמילויים.
חותכים כל קווזדילה לטריזים ומגישים עם פיקו דה גאלו.
קוביות כמויות שוות של עגבניות ובצל. קוצצים גס את הכוסברה.
עכשיו, פורסים 1 או 2 ג ' לפנוס לשניים. בעזרת כף מגרדים את הזרעים. (אם אתה אוהב דברים חריפים, השאר בחלק מהקרומים הלבנים.) קוביות את הג 'לפנוס דק מאוד; אתה רוצה רמז לחום וטעם ג' לפנוס, אבל אתה לא רוצה לגרום לשריפות. עכשיו לזרוק את ארבעת המרכיבים לתוך קערה.
פורסים את הסיד לשניים וסוחטים את המיץ מחצי הסיד לקערה.
מפזרים מלח ומערבבים יחד עד לאיחוד. הקפידו לטעום את פיקו דה גאלו ולהתאים את התבלינים, להוסיף מלח או יותר קוביות ג ' לפנו במידת הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
קווסדילה עובדת ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלקום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר]()
ג 'ימי ג' ון 'ס וין דה סנדוויץ' פינו נואר
הפינו נואר הופק ובקבוק על ידי יקב מכונות פולק, ויינן קני ליקיטפרקונג.