קערות דד המתכון יכולות לספק הכמיהה היהודית שלך על 3 שעות ו -35 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 6 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. הציון הזה מוצק. נסו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, קערות קינואה צמחוניות (קערות בודהה), ו בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
עבור החזה: הביאו את הבקר לטמפרטורת החדר וייבשו.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מפזרים את החזה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. לאחר מכן, הוסיפו את הציר, תמרי, מירין וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תמרי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
מוסיפים את החזה ומכסים. מבשלים בתנור עד שהם רכים מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים את החזה מהרוטב. מחית את הרוטב להחלקה במעבד מזון או בעזרת בלנדר טבילה, אם תרצה בכך. פורסים את החזה ומוסיפים חזרה לרוטב. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על אש בינונית תוך ערבוב עדין.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
לאורז: בלילה שאתה מגיש, מחממים את הציר והחמאה לרתיחה.
מוסיפים את האורז ומערבבים. מתבלים במלח ומכסים, מנמיכים את האש לרתיחה, בינונית נמוכה. במעבד מזון דופקים את התרד והכוסברה לקצוץ דק. לאחר שהאורז התבשל 15 דקות, מערבבים פנימה את הכוסברה, התרד וגרידת הליים. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, כ -3 דקות. מוך עם מזלג.
ממלאים את הקערות באורז הירוק ויוצרים באר במרכז הקערה. ממלאים את הבקר, ומעליהם את המיץ מ טריז ליים, בצל ירוק, טפטוף שמן שומשום, שומשום וכמה טיפות רוטב חם.