קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

קערות חזה

קערות חזה
קערות דד המתכון יכולות לספק הכמיהה היהודית שלך על 3 שעות ו -35 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 6 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. הציון הזה מוצק. נסו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, קערות קינואה צמחוניות (קערות בודהה), ו בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
עבור החזה: הביאו את הבקר לטמפרטורת החדר וייבשו.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מפזרים את החזה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
מחממים 3 כפות מהשמן על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר ומשחימים משני הצדדים ואז מוציאים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים 1 כף מהשמן ואז מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר, הצ 'ילי, הבצל והג' ינג ' ר. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. לאחר מכן, הוסיפו את הציר, תמרי, מירין וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תמריתמרי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
מוסיפים את החזה ומכסים. מבשלים בתנור עד שהם רכים מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים את החזה מהרוטב. מחית את הרוטב להחלקה במעבד מזון או בעזרת בלנדר טבילה, אם תרצה בכך. פורסים את החזה ומוסיפים חזרה לרוטב. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על אש בינונית תוך ערבוב עדין.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
לאורז: בלילה שאתה מגיש, מחממים את הציר והחמאה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מוסיפים את האורז ומערבבים. מתבלים במלח ומכסים, מנמיכים את האש לרתיחה, בינונית נמוכה. במעבד מזון דופקים את התרד והכוסברה לקצוץ דק. לאחר שהאורז התבשל 15 דקות, מערבבים פנימה את הכוסברה, התרד וגרידת הליים. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, כ -3 דקות. מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
חותכים את הסיד המעוקל ל טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
14
ממלאים את הקערות באורז הירוק ויוצרים באר במרכז הקערה. ממלאים את הבקר, ומעליהם את המיץ מ טריז ליים, בצל ירוק, טפטוף שמן שומשום, שומשום וכמה טיפות רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייבי תרד, ארוזבייבי תרד, ארוז3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בסמטיאורז בסמטי2קילוגרםחזה בקר, גזוז היטב (לא יותר מ 1/8 אינץ ' שומן מעל)חזה בקר, גזוז היטב (לא יותר מ 1/8 אינץ ' שומן מעל)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשרמלאי בשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון2גזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים2ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ6511 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים, ארוזיםעלי כוסברה טריים, ארוזים4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1שורש ג'ינג'ר חתיכה בגודל 1 אינץ', קלוף ומגורדשורש ג'ינג'ר חתיכה בגודל 1 אינץ', קלוף ומגורד1סיד, מוקפץ ומוגשסיד, מוקפץ ומוגש22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגדול או בצל, קצוץגדול או בצל, קצוץ2צ'ילי אדום, כמו פרזנו או תאילנדי, זרעים וקצוציםצ'ילי אדום, כמו פרזנו או תאילנדי, זרעים וקצוצים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין אורזחומץ יין אורז8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8שרימפס וורידיםבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס8שרימפס וורידיםשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי8שרימפס וורידיםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים8שרימפס וורידיםSriracha או רוטב חריף אחרSriracha או רוטב חריף אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתמריתמרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית או ירקותשמן זית או ירקות