קערות דד המתכון יכולות לספק הכמיהה היהודית שלך על 3 שעות ו -35 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 6 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. הציון הזה מוצק. נסו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, קערות קינואה צמחוניות (קערות בודהה), ו בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
עבור החזה: הביאו את הבקר לטמפרטורת החדר וייבשו.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מפזרים את החזה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מחממים 3 כפות מהשמן על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
6
מוסיפים את הבשר ומשחימים משני הצדדים ואז מוציאים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
מוסיפים 1 כף מהשמן ואז מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר, הצ 'ילי, הבצל והג' ינג ' ר. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים 8 עד 10 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. לאחר מכן, הוסיפו את הציר, תמרי, מירין וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תמרי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
מוסיפים את החזה ומכסים. מבשלים בתנור עד שהם רכים מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מוציאים את החזה מהרוטב. מחית את הרוטב להחלקה במעבד מזון או בעזרת בלנדר טבילה, אם תרצה בכך. פורסים את החזה ומוסיפים חזרה לרוטב. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על אש בינונית תוך ערבוב עדין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרח
11
לאורז: בלילה שאתה מגיש, מחממים את הציר והחמאה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
12
מוסיפים את האורז ומערבבים. מתבלים במלח ומכסים, מנמיכים את האש לרתיחה, בינונית נמוכה. במעבד מזון דופקים את התרד והכוסברה לקצוץ דק. לאחר שהאורז התבשל 15 דקות, מערבבים פנימה את הכוסברה, התרד וגרידת הליים. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, כ -3 דקות. מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3 כפות שמן צמחי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
13
חותכים את הסיד המעוקל ל טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
14
ממלאים את הקערות באורז הירוק ויוצרים באר במרכז הקערה. ממלאים את הבקר, ומעליהם את המיץ מ טריז ליים, בצל ירוק, טפטוף שמן שומשום, שומשום וכמה טיפות רוטב חם.