קערות לחם איטלקיות
מתכון קערות לחם איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 441 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן צמחי, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו קערות לחם איטלקיות, קערות לחם איטלקיות, ו קערות קינואה איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 2 1/2 כוסות מים ושמרים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים במלח ושמן.
מוסיפים קמח בהדרגה, מכים במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שהבצק הרך נוצר.
הפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש עד חלקה וגמיש (4 עד 6 דקות).
מניחים בקערה משומנת קלות, פונה למעלה גריז. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה, ולחלק ל 8 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך כיכר עגולה 4 אינץ'.
מניחים כיכרות על גיליונות אפייה משומנים קלות זרועים קמח תירס.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 35 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מערבבים יחד ביצה לבן 1 כף מים; מברשת על כיכרות.
אופים ב 400 במשך 15 דקות.
מברשת עם תערובת הביצה שנותרה, ואופים 10 עד 15 דקות יותר או עד הזהב. מגניב על מדפים תיל. להקפיא עד 1 חודש, אם תרצה.
חותכים פרוסה 1/2 אינץ 'עבה מלמעלה של כל כיכר; לגרוף את המרכזים, משאיר 3/4 אינץ' עבה פגזים. (מרכזי מילואים לשימושים אחרים.) למלא קערות לחם עם מרק חם, ומגישים מיד.