זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם אספרגוס, פלפל, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. וזה מרהיב. מתכונים דומים: קערת אטריות סלמון, קערת אטריות קרה סלמון, ו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי.
הוראות
1
מבשלים את האטריות במים רותחים עד רך (כ 6 דקות עבור סובה, 8 עבור ספגטי).
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
העברה עם מלקחיים למסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מוסיפים אספרגוס לאותו מים רותחים. מבשלים עד אל דנטה (כ 2 דקות); לשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
מחממים מחבת גריל או מחבת על חום בינוני גבוה. מעיל בקלילות עם ספריי בישול. מבשלים את הסלמון עד מבושל דרך, הפיכת חתיכות (כ 2-3 דקות לכל צד). שמור.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
1
לטאטא יחד שמן שומשום, גרידת ליים ומיץ, ומלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
קורצים שומשום לבן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מערבבים את האטריות, אספרגוס, ויניגרט בקערה מנה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
מוסיף את המלפפון ואבוקדו; לזרוק מעיל. רגע לפני ההגשה, להוסיף סלמון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר,או לפצות עד 4 שעות קדימה ולשמור בקירור במיכל אטום.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.