קפה-אגוזי לוז ביסקוטי
ביסקוטי אגוזי לוז קפה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 36 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, פולי קפה טחונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קפה-אגוזי לוז ביסקוטי, ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, ו ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים.
הוראות
מניחים ליקר בקערה קטנה. מיקרוגל בגובה 10 שניות. מערבבים בקקאו ואספרסו עד חלקה.
מוסיפים שמן, חלבונים ביצה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מניחים קמחים, סוכרים, 2 כפות אגוזי לוז, סודה לשתיה, ומלח במעבד מזון; תהליך עד אגוזי לוז הם הקרקע.
הוסף קפה טחון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת ליקר דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור.
הוסף 6 כפות אגוזי לוז; דופק 5 פעמים או עד מעורבב (הבצק יהיה דביק). הפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש קלות 4 עד 5 פעמים. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, ומעצבים כל חלק לגליל באורך 10 אינץ'.
מקום לחמניות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 300 במשך 28 דקות.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 20 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על גיליונות אפייה.
אופים ב 300 במשך 20 דקות. הפוך עוגיות; אופים 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשחו כפי שהם מגניבים).
הסר מסדינים אפייה; מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
הערה: כדי טוסט אגוזי לוז, מניחים על תבנית אפייה ואופים ב 350 במשך 15 דקות, ערבוב פעם אחת. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת ומשפשפים עורות. קוצצים אגוזים.