קפה חצי-פרדו
וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גלידת קפה טבעה בקפה (Affogato Semifredddo Coviglia), קפה ללא גלוטן חצי פרדו, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).
הוראות
שמן וציור פח 1 ליטר עם סרט נצמדות.
שים את הקפה, טיה מריה או ברנדי, חלמונים וסוכר בקערה ומערבבים לפזר את הקפה.
שים את החלבונים בקערה גדולה ושופכים את השמנת באחרת.מקציפים את החלבונים עד נוקשים עם מקציף חשמלי, ואז במהירות להכות את תערובת חלמון הביצה עד עבה ומשאיר שובל. עכשיו לנצח את הקרם עד שהוא מחזיק את צורתו. אם אתה לנצח את כל מה בסדר הזה, אתה לא צריך לשטוף את הקצף שביניהם.מקפלים את השמנת לתוך תערובת הקפה, ולאחר מכן מקפלים בזהירות את הלבנים. מקפלים דרך טובלרון וקצוות לתוך פח כיכר. קל לכסות את פני השטח עם סרט נצמדות. כאשר קפוא, overwrap בנייר כסף להקפיא. זה יימשך עד 6 שבועות. אתה יכול לעשות את תלתלי שוקולד (ראה קישור וידאו, לעיל, לקבלת הוראות) ולשמור אותם במיכל אטום או freeze.To מגישים, לפתוח ולהפוך על מגש. רצועת את הסרט להיאחז ולהגיש עקף עם תלתלי שוקולד.