קפה ללא גלוטן au Lait עוגה
קפה ללא גלוטן au להליכה עוגה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 598 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, אבקת קפה אספרסו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קפה עם חלב עוגה, Café au Lait Angel Food Cake, ו קפה עם חלב קרמה.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (או 163° למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 8 אינץ 'או 9 אינץ' במחבת עגולה עם קיצור.
ממיסים 1 כף קפה ב 1 כוס מים. בקערה גדולה, להכות תערובת קפה, תערובת עוגה, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה כל הזמן.
אופים 8 אינץ 'או 9 אינץ' פאן 43 עד 48 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגה; להסיר מחבת כדי קירור מתלה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ממיסים 2 כפיות קפה ב 1 כף מים קרים. מערבבים 2 כפיות של תערובת הקפה לתוך ציפוי. בקערה בינונית, מערבבים ציפוי מוקצף ותערובת קפה נותרת; מערבבים בעדינות 1/4 כוס של תערובת הזיגוג.
חותכים את העוגה לחצי אופקית.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם חצי תערובת ציפוי מוקצף (כ 3/4 כוס) עד בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
מניחים שכבת עוגה אחרת, בצד חתוך למטה, על גבי. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי. צינור שנותר תערובת ציפוי קצפת סביב החלק העליון של העוגה. מקררים 1 שעה או עד מקורר.
מקשטים העליון של עוגה עם פולי אספרסו. חנות מכוסה במקרר.