קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט ברוקולי אני

סלט ברוקולי אני
צריך ללא גלוטן ותוספת צמחונית? סלט ברוקולי אני יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 55 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גרעיני חמניות קלויים, מיונז, יוגורט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 16 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעולי ברוקולי, סלט ברוקולי ביתי-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, ו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הברוקולי, הבצל, הצימוקים וגרעיני החמניות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
ברוקוליברוקולי
צימוקיםצימוקים
בצלבצל
2
בקערה קטנה מקציפים את היוגורט, מיץ התפוזים והמיונז עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיונזמיונז
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים מעל את תערובת הברוקולי וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי