קפה-מולסה עוגת Shoofly
המתכון קפה מולסה עוגת Shoofly יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום זהוב, לבן ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו קפה ומרינדה מולסה, עוגת קפה מולסה רימונים, ו Coffee-Molasses צלעות חזיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
מוסיפים קיצור וחמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד צורות ארוחה גסות.
הוסף 3 כפות מי קרח; להתמזג בקצרה.
להוסיף עוד מי קרח, 1 כפית בכל פעם, להתמזג, באמצעות / כיבוי פונה, עד לגושים לחים טופס. לאסוף בצק יחד; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 3/4 אינץ'. מקפלים overhang תחת ו crimp קצה דקורטיבי. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא 10 דקות. קרום קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 25 דקות.
אופים את הקרום עד תחילת הצבע, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 10 דקות יותר.
הסר מהתנור; קרום מברשת עם כמה ביצה לבן לאטום. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מערבבים קמח וסוכר חום בקערה בינונית.
להוסיף חמאה; לחתוך עם גב של מזלג עד פירורים מעורבב ואפילו בגודל טופס.
שלב 1 כוס מים חמים ואבקת אספרסו בקערה בינונית אחרת.
מקציפים בסירופ תירס, מולסה, וניל, מלח וקינמון.
מפזרים תערובת פירור על קרום חם.
אופים עוגה עד מילוי מוגדר במרכז, כ -35 דקות.
להעביר פאי למדף; מגניב לגמרי.
חותכים לפרוסות ומגישים עם גלידה.