קפונטה חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Caponatan חצילים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. אם יש לך מלח, חצילים, צימוקים זהובים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קפונטה חצילים, קפונטה חצילים, ו קפונטה חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צימוקים בקערה קטנה; מכסים במים חמים.
תן לעמוד 15 דקות; לנקז. תניח בצד.
מניחים חצילים במסננת; מפזרים מלח. לזרוק היטב.
ניקוז 1 שעה. יש לשטוף היטב; להתייבש עם מגבות נייר.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצילים; מטוגנים 9 דקות או עד השחמה היטב. חציל כפית לתוך קערה גדולה; להפריש.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד הזהב.
להוסיף עגבניות; לטגן 2 דקות.
מוסיפים תערובת עגבניות לחציל.
מוסיפים סוכר וחומץ, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מערבבים בצימוקים, זיתים, וצלפים.
מוסיפים תערובת חצילים, ערבוב לשלב.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: Caponata ישמור במקרר עד 5 ימים; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.