קפונטה סיציליאנית הוא טבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, צנוברים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספגטי קון פסטו alla Siciliana, Cassatan alla Siciliana (Sicilian Cream Tart), ו קסאטה סיציליאנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חצילים ב 1/4 כוס שמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני במשך 10 דקות או עד מכרז מעט חום.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הסר חצילים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
3
בצל מטוגן ב 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני 5 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים עגבניות וסלרי; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות או עד סלרי רך. מערבבים זיתים, צלפים וצנוברים. להחזיר חצילים לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור סלרי, פרוס (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מערבבים חומץ יין אדום, סוכר, מלח ופלפל לתערובת חצילים. כיסוי ומבשל, ערבוב מדי פעם, 30 דקות. מגניב. כיסוי וצינה 8 שעות.