קפוצ'ינו קר ממוסמר
לך לחנות ותביא ליקר אמרטו, אספרסו טרי, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: קפוצ'ינו קר ממוסמר, קפוצ'ינו קר, ו תה צ'אי סויה קר ממוסמר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הסוכר והמים בסיר קטן על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס, כ 5 דקות. לקרר את סירופ הסוכר לחלוטין.
מלא 6 (8 עד 12 אונקיות) כוסות באמצע הדרך עם קרח כתוש.
יוצקים את האספרסו על הקרח, ומתחלקים באופן שווה.
יוצקים 1 כף של סירופ סוכר 1 כף של אמרטו לתוך כל כוס. מערבבים כדי להתמזג.
יוצקים את החלב לתוך כל ומגישים.