קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קפיצה בשעה חמש

קפיצה בשעה חמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל חמש זריקת קפיצה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מלח, חלב, קרם אירי של ביילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קפוץ לתרנגולת המחבת, קפוץ לתרנגולת המחבת, ו ווק מסביב לשעון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו מחבתות קאפקייקס עם 24 ספינות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה בינונית נוספת, מערבבים את החלב וקפה מיידי, מערבבים עד שהקפה נמס. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עד חלקה. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען על 1/4 כוס בכל פעם, להכות על מהירות בינונית עד בשילוב. לגרד את הצדדים ולהכות במהירות גבוהה, על 2 דקות יותר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קפה נמסקפה נמס
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל. לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח והחלב, להכות על מהירות נמוכה רק עד בשילוב, מגרד את הצדדים של הקערה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כפית הבלילה לתוך המשטחים, ממלא את הכוסות חצי עד שני שליש מלא.
5
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 18 עד 20 דקות. תרגיע עם העוגות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
קח קאפקייק והחזק אותו במהופך, הצללה העליון לתוך גנאש אספרסו, לחיצה קלה למטה עד כל החלק העליון של העוגה מכוסה. להרים את הקאפקייק, לתת שוקולד נוסף ליפול משם. סובב את הצד הימני של הקאפקייק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אספרסואספרסו
קאפקייקסקאפקייקס
7
בואו cupcake להתקרר לחלוטין לפני ציפוי עם ציפוי אייריש קרים של ביילי.
מרכיבים שתצטרך
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים
ציפויציפוי
קאפקייקסקאפקייקס
8
מניחים את השוקולד הקצוץ ב bowl.In סיר קטן מעל חום בינוני, מחממים את הקרם הכבד ואספרסו מיידי עד שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
9
יוצקים את השוקולד הקצוץ ומוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
10
בואו לעמוד על 1 דקה. מערבבים עד חלקה.
11
באמצעות מיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, קרם את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
12
מוסיפים את אבקת הסוכר 1/2 כוס בכל פעם, מצליף לאחר כל תוספת, מגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מוסיפים את הקרם האירי של ביילי ותערובת, אבל לא על שוט.
מרכיבים שתצטרך
בייליס אייריש קריםבייליס אייריש קרים

מרכיבים

3(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס3ביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים2(יכול להיות או להרחיק)אספרסו מיידיאספרסו מיידי3(חוֹרֶף)קרם אירי של בייליקרם אירי של ביילי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת