קציץ בשר הוא מנה עיקרית המגישה 6. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 586 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, מלח, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם, קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם, ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת על אש בינונית מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מחממים את השמן עד שהוא חם, אך לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, כ -5 דקות. מניחים בצד ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
בקערת ערבוב מקציפים יחד את הביצים, החלב, החרדל והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים מיורן, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
7
בקערת ערבוב גדולה שלבו את הבשרים, תערובת חלב הביצים, פירורי הלחם, הפטרוזיליה ותערובת הבצל המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
8
בקערה קטנה מערבבים יחד קטשופ, סוכר וחומץ. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
יוצרים 1 כף מתערובת הבשר לקציצה קטנה, מוסיפים אותה למחבת משומנת קטנה ומבשלים עד שהיא כבר לא ורודה. טעם לתיבול ולהתאים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מעבירים את תערובת הבשר לתבנית כיכר משומנת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
11
מברישים בשר בזיגוג קטשופ.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקים
רוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
אופים בתנור כ - 45 דקות, עד שהזיגוג מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מברישים כיכר בשר בזיגוג שנותר ואופים עוד 15 דקות. הטמפרטורה הפנימית של כיכר צריך להיות 160 מעלות צלזיוס.
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסוויל קברנה סוביניון. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 52 דולר.
מקסוויל קברנה סוביניון
לקברנה סוביניון שלנו יש גווני אודם ונופך מפוארים עמוקים עם ניחוחות מפתים של בושם, ארז ופירות כהים בשלים בשכבות וניל, קסיס ופלפל שחור. הסיום ארוך ועשיר.