קציץ בשר איטלקי בסירות קישואים
אם יש לכם גבינת פרמזן, בשר בקר טחון, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו קציץ בשר איטלקי בסירות קישואים, סירות קישואים איטלקיות, ו סירות קישואים איטלקיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לגרוף החוצה ולהשליך זרעי קישואים, עוזב את הפגזים חלולים החוצה.
מפזרים מלח שום לתוך קישואים חלולים החוצה, ולהניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל והשום עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
בקערת ערבוב, מערבבים את הבשר הטחון, ביצים, פירורי לחם, בזיליקום, גזר וגבינת פרמזן יחד עם תערובת הבצל. ממלאים את חצאי הקישואים בתערובת הבשר ומניחים אותם לתבנית אפייה. כפית על חצי רוטב הספגטי מעל הקישואים, מכסה את כל הבשר ומאפשר רוטב לטפטף במורד הצדדים של סירות הקישואים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבשר כבר לא ורוד במרכז והקישואים רכים, כ -45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מפזרים את גבינת המוצרלה על הקישואים, וחוזרים לתנור עד שהגבינה נמסה, כ-5 דקות נוספות.
מחממים את רוטב הספגטי הנותר בסיר קטן על אש בינונית בזמן שסירות הקישואים מתבשלות.
מגישים את סירות קישואים עם רוטב נוסף בצד.