קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

קציץ בשר איטלקי בסירות קישואים

קציץ בשר איטלקי בסירות קישואים
אם יש לכם גבינת פרמזן, בשר בקר טחון, מלח שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו קציץ בשר איטלקי בסירות קישואים, סירות קישואים איטלקיות, ו סירות קישואים איטלקיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לגרוף החוצה ולהשליך זרעי קישואים, עוזב את הפגזים חלולים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
זרעיםזרעים
3
מפזרים מלח שום לתוך קישואים חלולים החוצה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח שוםמלח שום
קישואיםקישואים
4
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים את הבצל והשום עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
6
בקערת ערבוב, מערבבים את הבשר הטחון, ביצים, פירורי לחם, בזיליקום, גזר וגבינת פרמזן יחד עם תערובת הבצל. ממלאים את חצאי הקישואים בתערובת הבשר ומניחים אותם לתבנית אפייה. כפית על חצי רוטב הספגטי מעל הקישואים, מכסה את כל הבשר ומאפשר רוטב לטפטף במורד הצדדים של סירות הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
רוטב פסטהרוטב פסטה
פירורי לחםפירורי לחם
בשר טחוןבשר טחון
קישואיםקישואים
גזרגזר
באזיל!באזיל!
בצלבצל
רוטברוטב
ביצהביצה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבשר כבר לא ורוד במרכז והקישואים רכים, כ -45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
מפזרים את גבינת המוצרלה על הקישואים, וחוזרים לתנור עד שהגבינה נמסה, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קישואיםקישואים
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מחממים את רוטב הספגטי הנותר בסיר קטן על אש בינונית בזמן שסירות הקישואים מתבשלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מגישים את סירות קישואים עם רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
רוטברוטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.