קציץ בשר בייקון-צ'דר
צריך מנה עיקרית קטוגנית? קציץ בשר בייקון-צ'דר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, פירורי לחם לא משומשים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו גבינת צ'דר קציץ בשר, קציץ בשר צ'דר מנגל, ו מאפינס קציץ בשר ברביקיו צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אלומיניום, ולהפוך את הקצוות של נייר כדי לתפוס את השומן כמו טבחים קציץ הבשר; להפריש.
מניחים את כל המרכיבים למעט בייקון בקערה גדולה. באמצעות ידיים נקיות, לערבב הכל עד רק בשילוב (לא לסחוט או overwork התערובת).
מעבירים את התערובת למרכז גיליון האפייה מוכן. שימוש בידיים שלך, ליצור אותו לתוך כיכר 9 על 5 אינץ'. לעטוף את פרוסות בייקון באלכסון על כיכר, הנחת אותם זה לצד זה, זמירה לפי הצורך, ולוודא כי כל השטח של כיכר מכוסה.
אופים עד הבייקון הוא רק מתחיל פריך ומדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז רושם 71°, כ 50 דקות.הגדר את התנור לצלות ולצלות עד הבייקון הוא השחמה לחלוטין פריך, על 3 דקות יותר.
מעבירים את תבנית האפייה למתלה תיל ונותנים לקציץ הבשר לנוח במשך 10 דקות לפני החיתוך.