קציץ בשר ביתי
קציץ בשר ביתי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, בצל, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו קציץ בשר ביתי, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו כל אמריקאי למטה הביתה כריך קציץ בשר פטריוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, משלבים את כל מרכיבי קציץ הבשר; מערבבים היטב. הקש תערובת במחבת כיכר ungreased 8x4 אינץ'.
אופים ב 177°. במשך 40 דקות.
מורחים 1/4 כוס קטשופ באופן שווה מעל. חזור לתנור; אופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד מדחום הבשר מגיע 71°. בשר מבושל היטב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.