קציץ בשר בסגנון איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר בסגנון איטלקי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לך מים, תיבול, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר בסגנון איטלקי, קציץ בשר הודו בסגנון איטלקי, ו קציץ בשר איטלקי.
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, להכות ביצים. מערבבים ברוטב פסטה, פירורי לחם, בצל, תיבול איטלקי, מלח ובשר עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית תבנית אפייה.
אופים 45 עד 55 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכר קורא 160 ° F.
בינתיים, לעשות את שני שקיות של פירה כפי שמכוונים על תיבת, באמצעות חלב, מים חמים וחמאה.
כפית כל מיצים עודפים מתבשיל אפייה.
מורחים פירה על קציץ בשר; מפזרים גבינה.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד העליון מתחיל חום.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.