טופו פריך עם ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טופו פריך עם ירקות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 753 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גזר, קורנפלור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: לחמניות האביב פריך עם טופו חריף, ירקות, ואגוזים קלויים, טופו פריך מושחר, ו טופו שומשום פריך.
הוראות
קו צלחת גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר. מסדרים את פרוסות הטופו על גבי שכבה אחת, ולאחר מכן לכסות עם מגבות נייר יותר ולהגדיר צלחת אחרת על גבי; תן ניקוז 5 דקות. עונת טופו עם מלח ופלפל; לשפשף עם 1 1/2 כפות קורנפלור.
לטאטא את גרידת לימון, 1/2 כוס מים, 1/2 כפית מלח ואת הנותרים 1/2 כף קורנפלור בקערה; להפריש.
חום 1 כף שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים את הטופו ומבשלים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מוסיפים את הלבן בצל ירוק וג ' ינג ' ר ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את הפטריות והגזר ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות.
מוסיפים את אפונה הצמד 1/4 כפית מלח; לבשל, ערבוב, 4 דקות יותר.
להקציף את תערובת הלימון, להוסיף אותו למחבת ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את הגדלים הירוקים. בינתיים, להכין את האורז כמו התווית מפנה.