קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

קציץ בשר הודו עם פטה ועגבניות מיובשות

קציץ בשר הודו עם פטה ועגבניות מיובשות
נסו קציץ בשר הודו עם עגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו קציץ בשר עוף עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לרסס 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, עגבניות מיובשות, שום, אם שימוש, ביצים, חלב, פטה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את תרנגול ההודו ומערבבים בעדינות לשלב, להיזהר לא overwork הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
בזהירות לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת מוכן ואופים עד הטמפרטורה הפנימית רושם 165 מעלות F על מדחום מיד לקרוא, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברה ללוח חיתוך ופרוסה. שים על מגש הגשה ומגיש.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך