קציץ בשר הודו עם פטה ועגבניות מיובשות
נסו קציץ בשר הודו עם עגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו קציץ בשר עוף עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לרסס 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, עגבניות מיובשות, שום, אם שימוש, ביצים, חלב, פטה, מלח ופלפל.
מוסיפים את תרנגול ההודו ומערבבים בעדינות לשלב, להיזהר לא overwork הבשר.
בזהירות לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת מוכן ואופים עד הטמפרטורה הפנימית רושם 165 מעלות F על מדחום מיד לקרוא, על 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
העברה ללוח חיתוך ופרוסה. שים על מגש הגשה ומגיש.
מרכיבים
11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם2ביצים, בטמפרטורת החדר, מכות קלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פטה מתפוררת796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2ציפורןשום, טחון, אופציונלי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)הודו טחון, עדיף בשר כהה2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשום קצוץ ועגבניות מיובשות במרינדה של עשבי תיבול2(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת