קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות5
ציון בריאות1
סוגי מאכליםציפוי וזיגוגהזגה
מגזין

ציפוי שוקולד בורבון

ציפוי שוקולד בורבון
ניתן להכין את המתכון זיגוג שוקולד בורבון בערך 15 דקות. זה זיגוג יש 1090 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו אבקת סוכר, מלח כשר, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מרהיב. קאפקייקס שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון, ג'ורג'קרמלין: קאפקייקס קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון שעועית וניל, רוטב קרמל בורבון ופקאן מסוכרים, ו עוגת בורבון-שוקולד עם ציפוי פרלין דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מקציפים את החמאה והמיונז במיקסר מעמד המצויד במצורף ההנעה, גבוה עד שהוא בהיר ואוורירי, כ -3 עד 4 דקות. כשהמיקסר נמוך מוזגים לאט את השוקולד המומס. ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד להטמעת כל השוקולד, עוצרים לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך. מכבים את המיקסר ומוסיפים 1 כוס מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים על נמוך לאיחוד. עצור כדי לגרד את דפנות הקערה. חזור על הפעולה עד שכל הסוכר שולב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הבורבון והמלח וממשיכים להקציף עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט בצבע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
השתמש מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר למשך עד 4 שעות או לקרר עד 1 שבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש בציפוי צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה