ציפוי שוקולד בורבון
ניתן להכין את המתכון זיגוג שוקולד בורבון בערך 15 דקות. זה זיגוג יש 1090 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו אבקת סוכר, מלח כשר, שוקולד חצי מתוק ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מרהיב. קאפקייקס שוקולד בורבון עם ציפוי קרם חמאה שוקולד וזיגוג בורבון, ג'ורג'קרמלין: קאפקייקס קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון שעועית וניל, רוטב קרמל בורבון ופקאן מסוכרים, ו עוגת בורבון-שוקולד עם ציפוי פרלין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מקציפים את החמאה והמיונז במיקסר מעמד המצויד במצורף ההנעה, גבוה עד שהוא בהיר ואוורירי, כ -3 עד 4 דקות. כשהמיקסר נמוך מוזגים לאט את השוקולד המומס. ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד להטמעת כל השוקולד, עוצרים לגרד את דפנות הקערה לפי הצורך. מכבים את המיקסר ומוסיפים 1 כוס מהסוכר.
מערבבים על נמוך לאיחוד. עצור כדי לגרד את דפנות הקערה. חזור על הפעולה עד שכל הסוכר שולב.
מוסיפים את הבורבון והמלח וממשיכים להקציף עד שהציפוי חלק ומבהיר מעט בצבע, 2 עד 3 דקות.
השתמש מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר למשך עד 4 שעות או לקרר עד 1 שבוע. הביאו לטמפרטורת החדר לפני השימוש בציפוי צונן.