אם יש לכם גבינה, רוטב ווסטרשייר, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 80%. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו של ג'ינה, טורקיה קציץ בשר, ו טורקיה קציץ בשר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים שמן זית במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פטריות, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
5
קולים עד שהפטריות משחימות, בערך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
6
מערבבים פנימה פתיתי פלפל אדום ומקפיצים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
7
מוסיפים ציר עוף ורוטב ווסטרשייר, מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
ציר עוף
8
בקערה גדולה שלבו תערובת ביצים, פנקו, גבינה כחולה ופטריות. מקפלים בטורקיה ומשלבים. לא מעל העבודה או קציץ הבשר יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
פטריות
טורקיה כולה
פאנקו.
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מעצבים לכיכר מלבנית ארוכה ישירות על מגש גיליון. כף רוטב עגבניות על גבי הכיכר ושאלוט חתוך רעפים בחלקו העליון.