קציץ בשר חנוק
קציץ בשר חנוק עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פטריות, חלב התאדה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בייקון צ'וריסו צ' יפוטלה קציץ בשר חנוק, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה..
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתחתית של סיר איטי 5 ליטר.
בקערה גדולה, לשלב בשר בקר טחון, חזיר טחון, שייק ואופים, תערובת מרק בצל, פטריות בצנצנת פרוסות, וביצה. תניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 כוס מרק צ ' דר ואדו חלב.
מוסיפים לתערובת בשר. באמצעות כף עץ או ידיים נקיות לערבב ביסודיות וליצור כיכר.
מניחים בסיר איטי על גבי תפוחי האדמה. תוודא שקציץ הבשר לא נוגע בצדדים של סיר הבישול האיטי.
מערבבים יחד מרק צ ' דר שנותר עם מרק פטריות שמנת.
יוצקים קציץ בשר. למעלה עם בצל ופטריות טריות פרוסות.
מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה במשך 1 שעה. להפחית את הטמפרטורה להגדרה נמוכה ולבשל במשך 5 עד 6 שעות נוספות.