קציץ בשר טעים
אם יש לכם לחם, אבקת שום, חרדל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קציץ בשר טעים, טעים קציץ בשר וולינגטון, ו קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חלבונים.
מוסיפים חלב ולחם; תן לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, רוטב הווסטרשייר והתבלינים. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב.
מעצבים לכיכר ב -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 35 דקות; מסננים.
אופים 10-20 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 160 מעלות צלזיוס.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות מקסוויל קברנה סוביניון. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-52 דולר לבקבוק.
![מקסוויל קברנה סוביניון]()
מקסוויל קברנה סוביניון
לקברנה סוביניון שלנו יש גווני אודם ונופך מפוארים עמוקים עם ניחוחות מפתים של בושם, ארז ופירות כהים בשלים בשכבות וניל, קסיס ופלפל שחור. הסיום ארוך ועשיר.