קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי
נסו קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות קלוי מזוגג בלסמי (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיף את הקישואים, פלפלים, רסק שום, 1/4 פתיתי פלפל אדומים כפית, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד רך כמעט, 5 דקות. להפריש להתקרר.
לטאטא יחד את הביצים ועשבי תיבול בקערה גדולה.
מוסיפים את הבשר, פירורי לחם, גבינה, 1/2 כוס הקטשופ, 2 כפות של חומץ בלסמי, ואת הירקות המקוררים ומערבבים עד רק בשילוב.
לעצב את קציץ הבשר על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מקציפים יחד את הקטשופ הנותר, חומץ בלסמי, ופתיתיתי פלפל אדומים בקערה קטנה.
מברישים את התערובת על כל כיכר הלחם.
אופים את קציץ הבשר למשך 1 עד 11/4 שעות.
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך.