קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי

קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי
נסו קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות קלוי מזוגג בלסמי (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את הקישואים, פלפלים, רסק שום, 1/4 פתיתי פלפל אדומים כפית, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד רך כמעט, 5 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק שוםרסק שום
קישואיםקישואים
פלפליםפלפלים
4
לטאטא יחד את הביצים ועשבי תיבול בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מוסיפים את הבשר, פירורי לחם, גבינה, 1/2 כוס הקטשופ, 2 כפות של חומץ בלסמי, ואת הירקות המקוררים ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
פירורי לחםפירורי לחם
ירקירק
קטשופקטשופ
גבינהגבינה
בשרבשר
6
לעצב את קציץ הבשר על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מקציפים יחד את הקטשופ הנותר, חומץ בלסמי, ופתיתיתי פלפל אדומים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מברישים את התערובת על כל כיכר הלחם.
9
אופים את קציץ הבשר למשך 1 עד 11/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור