קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי
נסו קציץ בשר ירקות צלוי עם זיגוג בלסמי, קציץ בשר ירקות עם זיגוג בלסמי, ו קציץ בשר ירקות קלוי מזוגג בלסמי (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיף את הקישואים, פלפלים, רסק שום, 1/4 פתיתי פלפל אדומים כפית, ומלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד רך כמעט, 5 דקות. להפריש להתקרר.
לטאטא יחד את הביצים ועשבי תיבול בקערה גדולה.
מוסיפים את הבשר, פירורי לחם, גבינה, 1/2 כוס הקטשופ, 2 כפות של חומץ בלסמי, ואת הירקות המקוררים ומערבבים עד רק בשילוב.
לעצב את קציץ הבשר על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מקציפים יחד את הקטשופ הנותר, חומץ בלסמי, ופתיתיתי פלפל אדומים בקערה קטנה.
מברישים את התערובת על כל כיכר הלחם.
אופים את קציץ הבשר למשך 1 עד 11/4 שעות.
הסר מהתנור ולתת מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים
591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2larges
ביצים, מוכות קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עלי פטרוזיליה טריים קצוצים, ועוד לקישוט12 כפיות אבקת שום
קצוץ דק עלי טימין טריים5ציפורן
שום, מרוסק למשחה עם מלח גס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
בשר בקר טחון צ'אק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
חזיר טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קטשופ, מחולק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פירורי לחם panko (יפנית)1
פלפל אדום, קצוץ דק1חתיכות טופי הית' בר
פתיתי פלפל אדום, מחולקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רומנו מגורר טרי או פרמזן6שרימפס וורידים
מלח ופלפל שחור טחון טרי1
פלפל צהוב, קצוץ דק1כף. חומץ ביין אדום
קישואים, חתוכים דק