קציץ בשר מלוח
קציץ בשר מלוח דורש בסביבה 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מרק עגבניות מרוכז, בצל, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים של קמפבל הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אבטיח-אפרסק כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. נסו קציץ בשר מלוח קל, קציץ בשר ממולא מלוח, ו כיכר בשר הודו מלוחה פלורנטין עבור מתכונים דומים.
הוראות
מערבבים היטב את הבשר, 1/2 כוס המרק, פירורי לחם, ביצה, בצל, רוטב ווסטרשייר ופלפל שחור.
מכניסים את התערובת לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ 'ומעצבים היטב לכיכר בגודל 8 על 4 אינץ'.
אופים ב 350 מעלות צלזיוס במשך שעה 1 או עד קציץ בשר מבושל דרך.
מוציאים את קציץ הבשר עם טרנר פנקייק מהתבנית לקרש חיתוך.
מחממים 2 כפות מטפטופי התבנית, את יתרת המרק והמים בסיר של 1 ליטר על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת חמה ומבעבעת.