תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קציץ בשר מרוקאי עם רוטב דבש לימון וקישואים קוסקוס. מנה אחת מכילה 1043 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קישואים, כורכום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף מרוקאי עם קוסקוס לימון, מרק גזר מרוקאי עם יוגורט דבש לימון, ו סלט קוסקוס עם קישואים, לימון וריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, מוסיפים את הבשר, 1 בצל קטן, מגורד על פומפיה תיבת או עם פומפיה כף יד שטוחה, ישירות על קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
פומפיה
3
להוסיף 2 שיני שום קצוץ דק, panko, על 2 כפות של שמן זית כתית, הביצה, גרידה ומיץ של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(קיבלר)
4
מערבבים לשלב.
5
מוסיפים את הזיתים, התבלינים, קומץ פטרוזיליה וקומץ נענע.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
שילוב טוב. טופס את התערובת לתוך 4 לחמניות בודדות ואופים על תבנית גיליון מצופה קלף עד חום זהוב, על 35 עד 40 דקות. כיכרות הבשר עשויות להתבצע מראש ומאוחסנות; לחמם ברוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
דראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים סיר רדוד בינוני על אש בינונית, מוסיפים 2 כפות חמאה להמס, ולאחר מכן מוסיפים את השום הנותר, ומשלבים. מערבבים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הוסף 1 1/2 כוסות מלאי למחבת ולהביא את התערובת לבועה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף 1 1/2 כוסות של קוסקוס וקומץ הנותרים של מנטה קצוץ. תכבה את החימום ותכסה את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז להתפיח עם מזלג.
11
בינתיים, חום 2 כפות חמאה למחבת בינונית מעל בינוני לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
לטאטא את הקמח לתוך חמאה מומסת, ולאחר מכן להוסיף את רוטב ווסטרשייר הנותרים 1 כוס של ציר עוף, גרידת לימון הנותרים ומיץ, 1/4 כוס דבש, ומלח ופלפל, לפי הטעם. תחליקי את כיכרות הבשר לרוטב. (אם כיכרות הבשר קרות, אוהל עם לסכל לחמם בעדינות ברוטב רותח נמוך. לאחר כיכרות הבשר חמות, להעביר אותם צלחת הגשה ולהעלות את החום גבוה. ברגע שהרוטב הופך syrupy לאחר 1 עד 2 דקות, לטפטף אותו על בשר ומגישים עם קוסקוס לצד.