קציץ בשר קלאסי קל
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם ביצה, אבקת שום, קטשופ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 19%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קציץ בשר קלאסי קל, קציץ בשר קלאסי קל, ו קציץ בשר קלאסי קל.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הביצה, מיץ ו8, פירורי לחם, תערובת מרק, גבינה ואבקת שום. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. לטפוח לתוך 9-ב לא משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 ליטר למשך 50 דקות.
מורחים קטשופ מעל; אופים 15-20 דקות יותר או עד שלא נשאר ורוד ומדחום קורא 160 מעלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר פיטרס קובי ריזרב גרנד קרו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-65 דולר.
![פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו]()
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.