קציץ בשר קרמל
קציץ בשר קרמל דורש סביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. אם יש לך סוכר חום, בשר בקר טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו כיכר קרמל-תאנה, כיכר קרמל מתפרקת, ו עוגת קציץ קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הלחם בקערה גדולה, יוצקים את החלב ומשרים עד רך. מחית היטב, ולאחר מכן לערבב בשר חזיר, ביצים, מלח, חרדל יבש, ו 1/3 כוס סוכר חום.
מערבבים היטב לארוז את התערובת לתוך צלחת אפיית זכוכית 9x13. מערבבים יחד 1 כוס סוכר חום, קמח, וחרדל מוכן. מערבבים בחומץ מספיק כדי להפוך את הדבק להפיץ.
מורחים את הציפוי מעל הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה אחת עד בשר טחון מבושל, ואת ציפוי יש השחמה יפה.