קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא
קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 325 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. . אם יש לך מים, פירורי לחם, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא משהו. נסו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את הבשר, בצל, שיבולת שועל, קמח תירס, פירורי לחם, מלח, סוכר, ביצה, מיץ עגבניות, מים, רוטב ברביקיו, 1/8 כפית עשן נוזלי וחומץ.
מערבבים יחד ביסודיות ומניחים תערובת לתוך מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ'.
בקערה קטנה נפרדת, לשלב את הקטשופ, סוכר חום, חרדל ו 2 טיפות עשן נוזלי ומערבבים ביסודיות.
מורחים על החלק העליון של קציץ הבשר.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כשעה.