קציץ הבשר של אמא ל-2
, המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 185 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, פלפל מקף, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא, ו טקס-מקס קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את החלב, פירורי הקרקר, הבצל, המלח, המרווה והפלפל. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לשתי כיכרות; מניחים בתבנית אפייה רדודה המצופה בתרסיס בישול.
שלב את הקטשופ, הסוכר החום ורוטב הווסטרשייר; כף מעל כיכרות בשר.
אופים בחום של 350 ל-40-45 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום בשר קורא 160; מסננים.