קציץ הבשר שלי.
קציץ הבשר שלי עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, תערובת מרק בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שאי פעם תצטרך.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את הבשר, קטשופ, תערובת מרק, לחם, תיבול בסגנון איטלקי ומים.
מערבבים היטב. צורה לתוך כיכר ומקום לתבנית פאי 9 אינץ 'או צלחת אפייה 9x13 אינץ'. תרטיב את קציץ הבשר עם קטשופ.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך שעה אחת, או עד הקצוות הם פריך רק העליון יש קרום.
מגניב במשך 15 עד 20 דקות לפני חיתוך.