קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קציץ סנדוויץ ' רך בסיסי

קציץ סנדוויץ ' רך בסיסי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. נסו קציץ סנדוויץ ' רך בסיסי, לחם חלב חמאה דבש: קל, רך, כיכר כריך, ו לחם לבן בסיסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין את הספוג. בקערת מיקסר או קערה גדולה אחרת, לשלב את הקמח, מים, דבש, ושמרים מיידיים.
מרכיבים שתצטרך
שמרים מיידייםשמרים מיידיים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף עד חלקה מאוד, לשלב אוויר, על 2 דקות. הספוג יהיה עקביות של הבלילה עבה, לגרד את הצדדים של הקערה, לכסות עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הפוך את תערובת הקמח ולהוסיף לספוג. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח (מילואים 1/4 כוס אם ערבוב ביד), חלב יבש, ושמרים מיידיים.
מרכיבים שתצטרך
שמרים מיידייםשמרים מיידיים
אבקת חלבאבקת חלב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מפזרים את זה על גבי הספוג ומכסים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר לו להתסיס במשך 1 עד 4 שעות בטמפרטורת החדר. (במהלך תקופה זו, הספוג יהיה בועה דרך שמיכת הקמח במקומות: זה בסדר.)
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
מערבבים את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
שיטת מיקסר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את החמאה לקערה ומערבבים עם הוו הבצק במהירות נמוכה (#2 אם משתמשים במטבח
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
סיוע) במשך 1 דקה או עד הקמח הוא רטוב מספיק כדי ליצור בצק מחוספס. לגרד כל פיסת בצק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לבצק לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מפזרים על המלח ולשים את הבצק במהירות בינונית (מטבח מספר 4
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
סיוע) במשך 7 עד 10 דקות. זה לא יבוא מן הקערה עד הרגע האחרון או כך של לישה; זה יהיה חלק ומבריק מקל על האצבעות שלך. עם מרית משומנת, לגרד את כל הבצק נצמד לצדדים של הקערה. אם הבצק אינו נוקשה, ללוש קצת קמח. אם זה בכלל לא דביק, לרסס אותו עם קצת מים ללוש אותו. (הבצק ישקול כ 44.25 אונקיות / 1258 גרם.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
שיטת יד
12
מוסיפים את המלח והחמאה לקערה, עם כף עץ או היד שלך, מערבבים עד שכל הקמח הוא רטוב. ללוש את הבצק בקערה עד שהוא מגיע יחד, ולאחר מכן לגרד אותו על הדלפק מקומח קלות. ללוש את הבצק במשך 5 דקות, מספיק כדי לפתח את מבנה הגלוטן קצת, הוספת מעט מן הקמח השמור ככל האפשר כדי לשמור על הבצק מלהידבק. השתמש מגרד ספסל כדי לגרד את הבצק ולאסוף אותו יחד כפי שאתה ללוש אותו. בשלב זה, זה יהיה דביק מאוד. לכסות אותו עם קערה הפוכה ולאפשר לו לנוח במשך 20 דקות. (זמן מנוחה זה יהפוך את הבצק פחות דביק וקל יותר לעבוד איתו.)
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
ללוש את הבצק עוד 5 דקות או עד שהוא חלק מאוד וגמיש. זה עדיין צריך להיות דביק (דביק) מספיק כדי להיצמד מעט האצבעות שלך קצת. אם הבצק עדיין דביק מאוד, עם זאת, מוסיפים חלק מהקמח השמור הנותר, או קצת יותר. (הבצק ישקול כ 44.25 אונקיות / 1258 גרם.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
14
שתי השיטות
15
תן לבצק לעלות. באמצעות מרית משומנת או מגרד בצק, לגרד את הבצק לתוך מיכל או קערה עולה בצק 4 ליטר, משומן קלות עם תרסיס בישול או שמן. לדחוף את הבצק קלות לרסס או שמן את פני השטח. מכסים את המיכל במכסה או בניילון נצמד. עם פיסת נייר דבק, לסמן את הצד של המיכל בערך איפה להכפיל את גובה הבצק יהיה. אפשר את הבצק לעלות (באופן אידיאלי ב 75°עד 80 ° F) עד הוכפל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
באמצעות מרית משומנת או מגרד בצק, לגרד את הבצק על הדלפק משוריין ולחץ על זה בעדינות כדי ליצור מלבן. הוא יהיה מלא באוויר ועמיד. נסה לשמור על כמה שיותר בועות אוויר ככל האפשר. משוך החוצה וקפל את הבצק מעל מכל ארבעת הצדדים לחבילה הדוקה, או לתת לו 2 אותיות עסקיות פונה ולהגדיר אותו בחזרה במיכל. שוב לשמן את פני השטח, לכסות, ולסמן איפה כפול הגובה יהיה עכשיו. (זה ימלא את המיכל מלא יותר מאשר קודם כי זה נפוח עם אוויר.) לאפשר את הבצק לעלות במשך 1 עד 2 שעות או עד שהוא מגיע לסימן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
17
לעצב את הבצק ולתת לו לעלות. להפוך את הבצק החוצה על הדלפק מקומח קלות לחתוך אותו לשניים. לעצב כל חתיכה לתוך כיכר: להתחיל על ידי לחיצה בעדינות על הבצק (או בקלילות מגלגל אותו עם מערוך) לתוך מלבן רחב; הגודל המדויק אינו חשוב בשלב זה. (צד ארוך של הבצק צריך להיות פונה אליך.) גומה את הבצק עם קצות האצבעות כדי להוציא את כל בועות גדולות. מקפלים על הצד הימני של הבצק מעט מעבר למרכז. מקפלים על הצד השמאלי של הבצק כדי לחפוף אותו מעט. לחץ על המקטע החפיפה במרכז עם הצד של היד שלך כדי לאטום את הבצק. (אם יש לך הרבה ניסיון בעיצוב, ייתכן שתעדיף בשלב זה לסובב את הבצק 90 מעלות-רבע סיבוב.) החל בקצה העליון של הבצק, לגלגל אותו מעל שלוש או ארבע פעמים, עד שהוא מגיע לקצה התחתון של הבצק: עם כל גליל, לחץ עם האגודלים שלך כדי לאטום אותו ובמקביל לדחוף אותו ממך מעט כדי להדק את העור החיצוני. כשאתם מתגלגלים ולוחצים, הבצק יהיה רחב יותר. אם זה לא כל עוד המחבת, מניחים את שתי הידיים קרוב זה לזה על גבי הבצק, מתגלגל הלוך ושוב, בהדרגה לעבוד בדרך שלך לכיוון הקצוות, בעדינות למתוח את הבצק. עבור הצורה אפילו ביותר, חשוב לשמור על עור הדוק על פני השטח של הבצק ולא לקרוע אותו. אם אתה רוצה את הקצוות של כיכר להיות חלקה, לתחוב את הצדדים מתחת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
מניחים את הכיכרות במחבת כיכר מוכן; הבצק יהיה על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של המחבתות. לכסות אותם עם מיכל גדול, או לכסות אותם באופן רופף עם ניילון משומן לעטוף, ולאפשר לעלות עד המרכז הוא על 1 אינץ ' מעל הצדדים של המחבת, 1 1 1/2 עד 2 שעות. כאשר הבצק נלחץ עם קצה האצבע, הדיכאון יהיה מאוד לאט למלא.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
19
מחממים את התנור. מחממים את התנור ל 177° 45 דקות לפני האפייה. יש מדף תנור ברמה הנמוכה ביותר ומניחים עליו אבן אפייה או תבנית אפייה, ומחבת ברזל יצוק או מחבת גיליון על רצפת התנור, לפני ההתחממות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
אופים את הלחם. במהירות אבל בעדינות להגדיר את המחבתות על אבן אפייה חמה או תבנית אפייה חמה. לזרוק 1/2 כוס קוביות קרח למחבת מתחת ומיד לסגור את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
אופים במשך 50 דקות או עד חום זהוב בינוני שיפוד מוכנס באמצע יוצא נקי (מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז יקרא על 99°). באמצע האפייה, לסובב את המחבתות אפילו לאפייה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
22
זיגוג לקרר את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
23
הוציאו את הלחם מהתנור והניחו אותו על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
24
מברשת החלק העליון של הלחם עם חמאה מומסת אופציונלית. Unmold ואת הצד העליון מגניב על מתלה תיל עד בקושי חם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
25
וריאציה טעם מלא האולטימטיבי
26
לפיתוח הטעם הטוב ביותר, בשלב 2, לאפשר את הספוג להתסיס במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר ולאחר מכן לקרר אותו במשך 8 עד 24 שעות. אם באמצעות שיטת ערבוב היד, להסיר אותו מהמקרר על 1 שעה לפני ערבוב הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
27
מצביעים להצלחה
28
* אם לא באמצעות חלב יבש, אתה יכול להחליף 1 כוס המים עם 1 כוס חלב, רצוי ללא שומן, צרוב (הביא לנקודת הרתיחה) ומקורר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
29
הבנה
30
כמות גדולה יותר של המתנע בצק ספוג (מראש תסיסה) מציעה טעם מלא יותר בלחם "רגיל" זה, ולכן כמעט 50 אחוזים מכלל כמות הקמח משמש בספוג, לעומת 30 אחוזים הרגילים של לחמים אח.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
31
אם משתמשים בחלב נוזלי, הוא צרוב כדי לבטל את האנזים בו שיכול להפוך את הבצק לדביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
32
אפיית הלחם בטמפרטורה גבוהה מדי, תגרום לקרום דק מדי, אשר יגרום מחזיק מפתחות, או התקפלות בצידי הכיכר. לכן, לחם זה נאפה ב 177°. חשוב גם הלחם להיות אפוי היטב, כך הקרום הוא חזק מספיק כדי למנוע ממנו דחיסה. כיכרות לא צריך להיות לחתוך עד מגניב לחלוטין מאותה הסיבה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
33
אחוז הבצק
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
34
קמח: 100% מים: 66.3% (כולל מים בחמאה ודבש)שמרים: 0.74% מלח: 2.3% שומן: 15.9%
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
35
Reprinted ברשות המוציא לאור, W. W. Norton & Company, Inc.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק