קציצה פסטה לאפות
קציצה פסטה לאפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך מרק עוף, פסטה פנה, קציצות בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: קציצה שכבתית אופים, קציצה ומילוי אופים, ו קציצה & מוצרלה אופים.
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בצל מטוגן ונורה שומר בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שום וזרעי שומר, ומטגנים 1 דקה. מערבבים ברוטב מרינרה והבא 6 מרכיבים; להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בזיליקום, פסטה מבושלת ומלח לפי הטעם.
העברה לתבנית אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
מניחים צלחת על גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. למעלה עם גבינה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מבעבע.
הערה: בדקנו עם מרינרה קלאסית עם עגבניות שזיף.