קציצות אגוז בייקון
קציצות אגוז בייקון דורשות כ 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 562 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אורגנו, בשר בקר טחון, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. נסו קציצות בקר ובייקון, ספגטי עם קציצות בייקון, ו בייקון ארוחת בוקר וקציצות מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון.
הסר בייקון בעזרת כף מחוררת; מסננים מגבות נייר. שמרו טפטופים במחבת.
בקערה גדולה שלבו את הביצים, עבר העגבניות, הפירורים, הפטרוזיליה, השקדים, האורגנו, המלח, הפלפל והבייקון. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב.
צורה לתוך 1-ב. ביצים. כדורי בשר חומים בטפטופים.
מסננים, שומרים 1 כף טפטופים.
קולים פטריות ובצל בטפטופים.
שלב מרק וקונסום; מערבבים לתערובת הפטריות עד לקבלת תערובת אחידה. מחזירים קציצות למחבת. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 10 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.