המתכון קציצות אפונה שחורות עיניים עם סלסה פלפל שום יכול לספק את הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם מלח כשר, מיץ ליים, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. מתכונים דומים: קציצות אפונה שחורות עיניים עם סלסה פלפל שום, פלפל אדום-סלסה אפונה שחורה, ו עוגות אפונה שחורות עיניים עם סלסה פלפל אדום חמוציות.
הוראות
1
שלב שום טחון וצ ' ילי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים 1 כפית תערובת שום בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים אפונה לתערובת השום שנותרה בקערה גדולה; מועכים תערובת עם מועך תפוחי אדמה. מערבבים פנימה פלפל, 1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה, כמון, 1/4 כפית מלח וביצה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת ל -12 מנות שוות (בערך 1/4 כוס כל אחת), ומעצבים כל אחת לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
פלפל
שום
תפוח אדמה
כמון
אפונה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
קערה
4
מחממים 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים 6 קציצות; מבשלים 4 דקות מכל צד או עד להשחמה. חזור על התהליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן זית 6 קציצות.
הערה בירה: לפעמים זה כיף להעלות קצת שמש עם ארוחות הסתיו שלך. והקציצות השרוכות בסלסה מסמנות את האירוע המושלם ליהנות מבירה קריבית מרעננת כמו לאגר פס אדום (50 דולר/שישייה) מג ' מייקה. בירות המפותחות לצד מטבח חריף נוטות להיות קלות גוף, מאוזנות, ניטרליות וניתנות להפליא, מה שהופך את הבירה הזו לבחירה טובה עם פלפלי הסראנו והכמון של הקציצות. -- ג ' פרי לינדנמות
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרמי עמק וילמט אשכול שלם רוז ' של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרמי עמק וילמט אשכול שלם ורד פינו נואר
צבע ורוד בוהק עם ניחוחות של תות שדה עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי ושמנת וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, תחושת פה עגולה וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.זה רוז ' הוא יין צדדי זוג עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד עד מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תיהנו עם סליידרים של סלמון, טונה אחי, קארי ירקות, ברוסקטה, קבבוני עוף בלסמי, לחמים שטוחים מעץ, סלטי ניוגואז, לוחות גבינה ושרקוטרי. מגישים צונן.