קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

קציצות ברוטב ברביקיו

קציצות ברוטב ברביקיו
קציצות ברוטב ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 983 קלוריות. אם יש לכם מלח ים, עלי בזיליקום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כדורי בשר ברביקיו, הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל), ו קציצות ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את שמן הזית וחום במשך 1 דקה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבייקון ומעבדים. כאשר חום זהוב ומתחיל פריך, להוסיף גזר טחון, סלרי, בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים קמצוץ של מלח וירקות מטוגנים לחום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים רוזמרין וסוכר חום ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צווארי עוףצווארי עוף
5
מוסיפים קיאנטי וחומץ לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קיאנטיnameקיאנטיname
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את רסק העגבניות, הצ ' יפוטלס באדובו, והעגבניות הקצוצות. מערבבים ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, ברפרוף העליון מדי פעם כדי להסיר כל חלאה כי צורות.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובוצ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
בעוד הרוטב ברביקיו הוא רותח, להפוך את כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
8
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הבשר, הביצה, ווסטרשייר, גבינה, פטרוזיליה, אורגנו, בזיליקום, בצל, פירורי לחם ושום, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
הוסף 1/2 כוס מים. ללוש את המים לתוך תערובת הבשר עם הידיים. ללוש וגלגל כדורי בשר לכ -1 1/2 אינץ ' כדורים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מניחים אותם בסיר רדוד על תנור, מוסיפים עוד 1/2 כוס מים עליהם, ומכסים. הפעל חום בינוני, ואדים במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
11
באמצעות כפית מחוררת, להסיר את כדורי הבשר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מסננים את המיץ מתחתית המחבת, מחזירים את כדורי הבשר ומכסים אותם ברוטב ברביקיו חם.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מגישים על גבי ספגטי בגריל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, פרוס לארדוניםבייקון, פרוס לארדונים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי בזיליקום קצוצים דקעלי בזיליקום קצוצים דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם יבשים משובחיםפירורי לחם יבשים משובחים2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1בצל אדום גדולפלפל צ'יפוטלה באדובופלפל צ'יפוטלה באדובו2קילוגרםעגבניות קצוץעגבניות קצוץ1גזר, קצוץגזר, קצוץ1מעקבסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2משקפייםקיאנטיnameקיאנטיname3(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1גדול(קיבלר)(קיבלר)2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי רוזמרין טריים, טחוןעלי רוזמרין טריים, טחון1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, טחוןשום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נתח בשר טחוןנתח בשר טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, קצוץבצל, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש2(חוֹרֶף)פרמזן, מגורד טריפרמזן, מגורד טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים, אפור עדיףמלח ים, אפור עדיף6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים, עדיף אפורמלח ים, עדיף אפור1בצל אדום גדולפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר