גבינה ומרק עוף ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינה מרק עוף ברוקולי. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לך קמח, שמנת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ברוקולי גבינת בירה (ומרק עוף) , מרק גבינה עם עוף וגבינה, ו מרק הגבינה של טי-ג'י-איי-אף..
הוראות
בסיר 5 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מערבבים בקמח, ערבוב כל הזמן עד צורות משחה עבות.
באותו סיר, לשלב מים, קוביות מרק, עוף, ברוקולי, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך בינוני, ומבשלים במשך 45 דקות.
מערבבים את תערובת הקמח קצת בכל פעם עד המרק מתעבה. מבשלים 5 דקות. להפחית את החום, ומערבבים בשמנת.
מערבבים בגבינה 1 כוס בכל פעם, ומערבבים עד מומס.