קציצות הודו מקסיקניות
קציצות הודו מקסיקניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 202 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, אבקת צ'ילי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם מילוי שיבולת שועל פקאן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו אטריות קישואים מקסיקניות וקציצות הודו Jalapeno Popper {פחמימות נמוכות, ללא גלוטן וחלבון גבוה}, כדורי בשר מקסיקניים, ו כדורי בשר מקסיקניים (מתכונים דומים).
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.