קציצות הודו עם רוטב דובדבן טארט
צריך מנה עיקרית ללא חלב? קציצות הודו עם רוטב דובדבן טארט יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 461 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם שמן, יין מרלו, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. נסו קציצות הודו עם רוטב דובדבן טארט, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו טאקו Cutlet טורקיה עם Manchamanteles (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
במחבת גדולה, מחממים את המחבת על חום בינוני גבוה ולאחר מכן מוסיפים חצי חמאה או שמן.
פרוסות cutlet טורקיה העונה עם מלח ופלפל.
מניחים בתיק גדול zip העליון, יחד עם הקמח. לאטום את התיק ולנער כדי מעיל טורקיה.
הסר טורקיה מהשקית, מתנער קמח עודף. מבשלים במחבת חמה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד הסוף.
להעביר צלחת ovenproof ומניח בתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר חמאה או שמן טורקיה.
מוסיפים יין אדום, מיץ תפוזים מרוכז, וסוכר למחבת לגרד כל חתיכות השחמה במחבת. מביאים לרתיחה ולתת להפחית בחצי, על 5 דקות. להפחית את החום מערבולת דובדבנים וחמאה קרה לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים את הכתות טורקיה על צלחות בודדות עם קצת רוטב כפית מעל.
הערה: כאשר רוטב כפיות על גבי, לא לכסות את חתיכת הבשר כולה. כפית באלכסון על הבשר כדי להראות את צבע הזהב.