קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

קציצות העוף של מארק ביטמן עם רוטב פאן מהיר

קציצות העוף של מארק ביטמן עם רוטב פאן מהיר
אם יש לך מלח ופלפל, חזה עוף, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק ביטמן-תבשיל גזר, תרד ואורז מהיר וקל, ירכיים עוף ים תיכוניות בגריל של מארק ביטמן, ו הבראוניז של מארק ביטמן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-200 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הקמח על צלחת או בקערה רדודה ליד התנור. במידת הצורך, לשים כל cutlet בין 2 יריעות של יריעות פלסטיק לעטוף קילו עובי אחיד; כתם את העוף יבש עם מגבת נייר ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את השמן 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר החמאה נמסה, להפוך חתיכת העוף בקמח כדי לצפות אותו על כל הצדדים; לנער את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף את העוף המשוריין למחבת, ולאחר מכן חזור עם היצירה הבאה; לעבוד בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לבשל, להתאים את החום לפי הצורך, כך השומן הוא תמיד מבעבע אבל העוף לא לשרוף. לאחר 2 דקות, לסובב את העוף כך הקצוות החיצוניים מועברים לכיוון המרכז ולהיפך (לא להעיף אותם; אתה רוצה את אותו הצד במגע עם השומן). כאשר החלק התחתון של כל חתיכה הוא חום, לאחר 3 עד 4 דקות, להפוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מבשלים בצד השני, התאמת החום כמתואר בשלב 3, עד שהעוף הוא מוצק למגע אבל עדיין קצת ורוד בפנים, עוד 3 עד 4 דקות. כדי לבדוק doneness, לחתוך חתיכה עם סכין להב דק ולהציץ.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מעבירים את העוף למגש חסין אש ומכניסים אותו לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוסיפים את היין למחבת, שומרים על החום בגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
תן לו לבעבע משם כמו שאתה מערבבים לגרד את תחתית המחבת, עד כמחצית היין התאדה, דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את המים וממשיכים ומערבבים עד הנוזל התעבה מעט מופחת 1/4 כוס, עוד 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
מוסיפים את כף החמאה שנותרה למחבת ומערבלים את המחבת עד שהחמאה נמסה; מכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר את העוף מהתנור, ואם כל מיצים שהצטברו על המגש, להוסיף אותם למחבת יחד עם 1/4 כוס פטרוזיליה. מערבבים, לטעום את הרוטב, ולהתאים את התיבול. כפית את הרוטב על העוף, מקשטים עם הפטרוזיליה 2 כפות הנותרים, ומגישים עם רבעי לימון.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®